Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіноча сумочка через плече

Категорії

Якщо звернутися до історії, то можна дізнатися, що першою жінкою, яка вигадала носити такі сумки , стала Коко Шанель. І в цьому немає нічого дивного, адже саме вона стала революціонером жіночої моди.

Звичний шкіряний ремінь модні дизайнери вже давно почали замінювати на ланцюжки. І це чудова альтернатива. Виглядає це стильно, але сумка не втрачає свого призначення. Сумка на довгому ланцюжку відмінно піде для вечірнього виходу.

Зазвичай така сумка асоціюється з молодими та енергійними дівчатами, яким потрібна містка сумка із звичайно шкіри . Але модні дизайнери сповна довели, що можна використовувати й інші матеріали, такі як зміїна та крокодиляча шкіра. А про колірну гамму навіть і говорити не доводиться. Варто лише поглянути на вітрину з такими сумками і все одразу стає зрозуміло.



Не варто забувати про швидке прибуття літнього сезону. Саме тому варто звернути увагу на плетені сумочки із вишивкою. Наявність бахроми також надасть легкість та літній настрій.

Носити такі сумки листоноші можна практично з будь-яким одягом і для будь-якого випадку. Просто не варто забувати про елементарне поєднання речей, і тоді будь-яке вбрання виглядатиме шалено.

Головною перевагою сумки через плече є її практичність. Придбати такий аксесуар теж не складно. У будь-якому магазині є такі сумки. Вартість їх варіюється в залежності від бренду та технічних особливостей.

Як відомо, модні дизайнери люблять експериментувати. Тому цього весняно-літнього сезону варто обзавестися сумочкою з яскравої шкіри класичної форми . Вона під сукню підійде і на роботу з нею можна піти.

Як варіант, можна купити сумку з двома ременями , тобто довгим, який можна відстебнути, та короткий. На короткій лямці сумку можна носити в руці, що видасть солідність, а якщо залишити на плечі на довгому ремені, то створиться ефект легкості.

Як завжди, все залежить від особистих уподобань. Не варто зациклюватись на чомусь одному. Краще вийти із зони комфорту і спробувати щось нове. Наприклад, сумочку листоноша з рожевої лакованої шкіри на довгому і короткому ременях .

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email