Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі сумки 2016 року від світових брендів

Категорії

Сумка необхідний елемент для завершення образу та стилю та вірна подруга для зберігання маси потрібних штучок. Дай жінці волю, і щодня з'явиться нова модель. Дизайнери старанно розробляють нові сезонні колекції, чим радують любительок «бути в тренді». 2016 не виняток. Покази осінньо-зимової та весняно-літньої ліній від відомих брендів піднесли безліч сюрпризів та цікавих рішень.

Сумки від Valentino
Цього року показ мод від Valentino наголосив на етно-стилі. Відповідно були представлені сумки з етнічними мотивами . Достатньо місткі, з натуральної м'якої шкіри, витримані в класичному коричневому та шоколадному тонах. Декоровані металевими заклепками та рослинними геометричними візерунками. Маленькі сумочки та клатчі з африканськими мотивами, прикрашені бісером, вишивкою та всілякою бахромою, актуальний напрямок цього сезону.

Звичайно ж, не обійшлося без елегантних сумок класичних форм із щільної шкіри. Декор у вигляді ланцюжків, шкіряних стрічок та кришталевих каменів не впадає у вічі. моделі Клатчів з однією короткою лямкою, що вже полюбилися, розташувалася з боку виробу, переважно в чорно-білій гамі. Весняно-літня колекція додала яскраві та пастельні тони невеликим сумкам-мішочкам , а також практичним та стильним «it bags».

Christian Dior
Великий та барвистий вибір сумок пропонують дизайнери цього модного будинку. Від елегантних сумок-конвертів, оснащених жорсткою короткою ручкою, до сумок-тубусів найнеймовірніших кольорів. Матеріал – шкіра, замша, лак, перфорована шкіра та шкіра рептилій. Обов'язковий аксесуар, фірмовий брелок Dior, який кріпиться до ручки, виконаний з металу або обтягнутий шкірою.

Жіночність від Chloe
Незмінною залишається тонкість ліній цього бренду. Невеликі замшеві сумки округлої форми , декоровані «локшиною» та м'які рюкзаки з безліччю кишеньок виглядають легко та стильно. Романтичний настрій створюють моделі пастельних відтінків із довгими ланцюжками. Вишуканий вечірній стиль представляють міні сумки з принтами анімалізму.

Колекції сумок 2016 року від світових брендів вже представлені. Отже, саме час поповнити свою колекцію сумкою класу люкс . З усього різноманіття моделей обов'язково знайдеться улюблениця цього сезону, яка дозволить наголосити на французькому шармі або елегантному бізнес-стилі створеного образу.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email