Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі сумки. Еволюція чи класика?

Категорії

Якщо жінка або дівчина досить активна протягом усього дня і відвідує безліч місць, то найідеальнішим варіантом для неї послужить містка сумка. Для молодих мам велика сумка - це модна тенденція, а й життєва необхідність.

Адже для того, щоб укласти на прогулянку всі необхідні речі, потрібний не маленький простір. До того ж, молодим мамам так само хочеться виглядати модними та стильними. Місткість - це перший критерій, виходячи з якого формується модна тенденція. Сумки великого розміру мають кілька форм. Наприклад, сумка – мішок одна з улюблених форм активної молоді.



Як правило, виготовлення таких сумок використовується різна декорована тканина. Останнім часом однією з модних тенденцій вважається самостійне виробництво таких сумок, тобто hand made.

Іншою популярною формою великої сумки є твердий прямокутник. Такий формат дуже добре підходить для зайнятих та ділових жінок, які дуже часто перевозять із собою документацію. В основному прямокутні сумки виробляють із натуральної шкіри, або шкірозамінника. Такий матеріал добре зберігає форму та не деформується.

Для студентів така форма також вважається максимально зручною і додає в образ серйозності та відповідальності.

Що стосується мало ємних сумок, тут надається не малий вибір. Клатчі підходять для походу на святкові заходи і завжди готові наголосити на святковості випадку, а також внести в образ жіночність, витонченість і граціозність.

Для прогулянок у вільний час добре підходить сумка невеликого розміру через плече чи сука конверт. Вона вміщує лише найнеобхідніші невеликі речі, наприклад, ключі, телефон гаманець. Є універсальною моделлю та підходить абсолютно для будь-якого віку. Виготовляються з різних матеріалів та підбираються відповідно до стилю одягу.

Останнім часом модною тенденцією вважаються невеликі сумки через плече у формі звірів. Такі сумки в основному орієнтовані на молодь, оскільки підкреслюють грайливість та безтурботність натури. Підходять до одягу стилю "casual". Категорично не рекомендується поєднувати з діловим, класичним чи офісним стилем одягу, оскільки ці атрибути є

протилежними за своєю початковою концепцією.

Не поступаються місцем на п'єдесталі і "сумки-трансформери", які стали популярними у використанні відносно недавно. Досить довгий ремінець та нехитра конструкція може перетворити сумку прямокутної форми невеликого розміру рюкзак. Така конструкція дуже зручна, тому що дозволяє використовувати такий аксесуар для кількох випадків.

Для багатьох не секрет, що сумки класифікуються по довжині ручок. Цей аспект індивідуальний. Хтось любить сумки з довгими ручками, щоб носити їх на плечі, хтось віддає перевагу коротким, оскільки зручнішим варіантом є носіння в руках. Що стосується кольорової гами, то тут все залежить від індивідуальних уподобань. Зрозуміло, такі кольори, як чорний або коричневий припускають, офіційніший стиль і є універсалами, які підходять практично для будь-якого стилю одягу.

Для прояву фантазії та творчих особистостей добре підходять яскраві та помітні кольори. Вони можуть стати яскравою плямою на тлі однотонного одягу та акцентувати увагу саме на стильних та яскравих аксесуарах.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email