Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі сумки з екзотичної шкіри

Категорії

У сучасному світі безліч способів обробки шкіри для сумок, які дають можливість штучним сумкам конкурувати із сумками із натуральної шкіри. Є кілька критеріїв порівняння натуральних та штучних матеріалів.

Сумка з натуральної екзотичної шкіри виглядатиме благородніше, особливо якщо ви вибираєте статусну модель. Один із недоліків сумок з натуральної шкіри – це їхня висока вартість. При покупці сумки з натуральної шкіри краще вибирати класичні моделі, які не вийдуть із моди. Другим недоліком є складний догляд. Деякі забруднення з сумки здатна вивести лише дорога хімчистка.



Види сумок із екзотичної шкіри

Екзотичні сумки зі шкіри страуса

Ці сумки дуже складно знайти у продажу, особливо у Росії. Але сумка зі страуса надасть своїй господині неперевершеного вигляду. Портфелі із ексклюзивної шкіри – головний предмет чоловічої розкоші.

Екзотичні сумки зі шкіри змії

Для того щоб зі слизької і досить неприємної на вигляд шкіри перетворитися на тонке і м'яке полотно, з якого виробляють ексклюзивні сумки, шкіра зміїна повинна пройти спеціальну обробку. Вважається, що такі вироби зберігають дуже потужну зміїну енергетику та є абсолютно безпечними для своїх власниць.

Сумки з крокодилової шкіри

Речі зі шкіри крокодила в усьому світі вважаються символом високого статусу людини у суспільстві, тому що шкіра крокодила має високу ціну та широко не поширена. Такі вироби вирізняються цікавою структурою. Ділові чоловіки можуть доповнити свій імідж портфелем із крокодилової шкіри, а жінку сумочка з крокодила зробить розкішною.

Сумки зі схилу

Шкіра ската стала використовуватися в Росії для створення сумок відносно недавно, хоча у світі з нею працюють уже понад сто років. Текстура шкіри схилу схожа на ручну бісерну вишивку. Вона надає сумкам неперевершеного вигляду і довговічності. Таким чином, сумки зі шкіри ската є не лише статусними та дорогими, а й довговічними.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email