Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі сумки - новинки 2016 року

Категорії

Ділові дівчата безперечно оцінять класичні сумки середнього розміру з правильними геометричними лініями та скромними прикрасами у вигляді квіткових аплікацій та заклепок. А мінімалісток порадують однотонні моделі прямокутної форми.

Сумки – мішки, баули та навіть пляжні сумки можуть стати повноцінною частиною міського образу у літній час. Така сумка зробить образ менш формальним, а після роботи виявиться незамінним помічником під час шопінгу. Варто звернути увагу на яскраві кольори, наприклад, лимонно-жовтий, принти з морською тематикою і навіть пэчворк.

Одним із трендів стане міні - сумочка, ця дрібниця може перетворитися на кулон, якщо одягнути її на шию, або браслет, якщо носити її на зап'ястя. Така краса підійде любителькам легких, повітряних образів. Дизайнери створили ці мініатюрні створіння зі шкіри, хутра та пластику. Деякі з них імітують чохли для телефонів або зменшені копії валіз.

Весь минулий рік у моді були сумки, що повністю повторювали принт одягу, цього року їм вдалося втриматися на подіумі і зберегти місця в серцях модниць. Така сумка служить не тільки для перенесення та зберігання речей, але робить образ закінченим.

Рюкзак, хоч це й не зовсім сумка, переживає справжній бум. Разом із модою на здоровий спосіб життя та спорт, відродилася мода на цей універсальний аксесуар. Цього року буде з чого вибрати: великі місткі моделі, романтичні квіткові принти, класичні спортивні форми та навіть строгі моделі для міських модниць.

Любительки епатувати можуть взяти на провулку плетені сумочки, які більше нагадують кошики для пікніка.

Можна похвалитися, і одночасно нести в руці дві або три сумки різних розмірів , при цьому важливо повне влучення, клатч або маленька валізка повинні відповідати стилю і кольоровій гамі великої сумки, інакше є ризик викликати сміх, а не захоплення.

Універсальна сумка - це велика прямокутна сумка з двома короткими ручками. Вона зручна, містка, жінки її обожнюють. Цей практично універсальний аксесуар можна органічно вписати відразу в кілька образів. Цього сезону дизайнери порадували моделями класичних кольорів та їх поєднаннями. Цей предмет повинен бути у кожної дівчини.

Клатчі вже який сезон утримують свої позиції, але цього року банальна прямокутна форма заграла за новим завдяки сміливому декору: стеклярус, бісер, аплікація, мереживо та навіть штучні квіти. Звичні клатчі стали виглядати багатшими та красивішими.

У 2016 справжнім трендом обіцяє стати сумка - валізка , а завдяки різноманітності дизайну, відповідну модель зможе підібрати кожна.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email