Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Жіночі сумки: важкий вибір

Категорії

В іміджі жінки сумка посідає не останнє місце. Без сумки образ, який створює жінка, не виглядає завершеним. Різноманітність моделей та стилів робить вибір величезним, але з тим же і дуже складним: ад ікони стилю до несмаку всього рукою подати. Неправильно підібрана сумка може зіпсувати все враження та настрій як у оточуючих, так і в господині сумки.

Фасонні сумки.

Основним трендом цього сезону будуть моделі, призначені для того, щоб їх носили на руці. Сумки, які носять через плече або на плечі відходять у тінь цього літнього сезону. Літо – сезон яскравих забарвлень, це стосується і «сумчастого» питання.

Для шанувальниць екстравагантного стилю дизайнери підготували приємний сюрприз – моделі найрізноманітніших форм – дорожні знаки, іграшки, фрукти. Дуже обережно слід ставитись до вибору серед виробів такої моделі. Така сумка підійде не кожній жінці і не до кожного одягу. Такі моделі в першу чергу призначені для дівчат, які хочуть підкреслити свою індивідуальність та неповторність.

Форми сумок різноманітні. У тренді сумки трапецієподібної форми, овальної, круглої. Актуальними є ще класичні, квадратні сумки. Для ділових жінок, і тих, хто віддає перевагу діловому стилю дизайнери розробили сумки-портфелі, які призначені для носіння на руці.

Колірні тренди.

Цього літа у тренді яскраво-червоний колір сумок, а також усі його відтінки. Популярні також яскраво-жовтий, цегляний та бірюзові кольори. Для тих, хто любить грати на контрастах, дизайнери представили до уваги моделі, в яких поєднуються два і більше кольорів, контрастних один з одним. Актуальні поєднання таких кольорів, як червоний і блакитний, проте не рекомендується поєднання більше трьох кольорів, інакше можна уславитися собою, у якої поганий смак.

На гребені популярності, як і раніше, сумки з принтами у вигляді тварин, квітів. Верх елегантності — принт на сумці та принт на одязі ідентичний один одному. Також актуальним є смугастий принт. У поєднанні із взуттям з таким же принтом виглядає дуже ефектно та стильно.

Тренд сезону - сумки, стилізовані під шкіру рептилій, зокрема під шкіру змії, такі сумки стануть стильним аксесуаром для жінки, яка віддає перевагу стилю вамп. Такі сумки поєднуються і з діловим костюмом. Одна дизайнери не радять у такому разі віддавати перевагу сумкам яскравих кольорів.

Матеріал для мішок.

Це літо тішить різноманіттям матеріалів, у тому числі створюються сумки. Традиційно – шкіра, текстиль. Також актуальні моделі із пластику, пір'я, і навіть, як не дивно, дерева. У тренді – комбінація матеріалів. Дуже стильно виглядає сумка зі шкіри із тканинними вставками. Виглядає дуже стильно і ефектно.

Вироби із соломи зацікавлять насамперед тих, хто має намір провести свою відпустку біля берега моря. Така сумка незамінний аксесуар для прогулянки набережною або для пляжу. Також актуальна для того, щоб провести свій день на морській чи річковій прогулянці. Тут дизайнери радують модниць яскравими забарвленнями. Але все ж таки рекомендується зупинитися у своєму виборі на виробах, за кольором ближче до природних кольорів і відтінків цього матеріалу. Вибір настільки величезний, що кожна жінка в рамках моди знайде свій неповторний стиль!

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email