Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Знаменитість у світі аксесуарів - сумка Біркін

Категорії

Сумка Біркін виробляється вручну професіоналами та найкращими майстрами будинку Hermes у Парижі. Вартість вражає уяву та мінімально становить 10 000 доларів. Верхня планка не обмежена і залежить лише від матеріалу, обраного клієнтом для самої сумки та її оформлення.

Випуск сумок проводиться у розмірному ряду. Стандарт: 25, 30, 35, 40 та 45 см. Нестандартні розміри: 50, 55 см. Колір може бути будь-яким. Він залежить лише від бажання замовника. Спеціально для сумки створюються замочок та ключ до нього, які покриваються золотом та паладієм, щоб не втрачали зовнішній вигляд. Сумка поділена на відділення та має кишені. Це не заважає їй бути достатньо місткою та комфортною у використанні.



Звичайна сумка Біркін – це коли колір підкладки той самий, що й основний шкіри. Обидві частини – це високоякісна найтонша шкіра кози. Використовувана фурнітура (блискавка, замки тощо) з дорогоцінних металів. Претензійна сумка складається з екзотичної шкіри страуса, всіляких ящірок та крокодилів. За бажанням замовника фурнітуру оформляють шкірою або інкрустують дорогоцінним камінням. Фірмові стібки, що йдуть трошки під кутом один до одного, якими збирається ця сумка, були розроблені в будинку Hermes на початку XIX століття і з тих пір залишаються незмінними.

Сумки Біркін підлягають суворому обліку. Усі екземпляри сумок зареєстровані та мають свій особистий номер. Також на кожній сумці вичавлюється або наноситься золотом штамп Hermes Париж Зроблено у Франції. Нижня сторона правої ручки підлягає тавруванням майстром, який зробив цей екземпляр сумки.

Оригінальна сумка Біркін відрізняється тонкістю вироблення та легкістю шкіри, вага сумки близько одного кілограма.

Сумка була створена в 1984 році в результаті відомої історії про те, як корисно подорожувати, будучи красивою жінкою (Джейн Біркін), і як важливо відкрито виражати свої емоції. Тоді поруч обов'язково виявиться чоловік (Жан-Луї Дюма, президент Hermes), готовий вирішити хоча б одну твою проблему (створити сумку та назвати її на твою честь).

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email