Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Золота лихоманка: сумки, взуття та светри – всі вони мають бути золотими!

Категорії

Колір цього дорогоцінного металу домінує у модних колекціях на останніх показах – золотий колір можна знайти усюди. Елемент елегантності, стилю, гламуру та сексуального провокування підійде як блондинкам, так і брюнеткам. У модному секторі знову настає золотий час. Після епохи срібних ланцюжків, сережок і ременів знову бере слово колір сонця.

Взуття, як золото.
І ви також можете здійснити мрію дитинства і не тільки в день весілля. Золоті човники, хоча підходять не завжди і далеко не до всього, проте, тим більше оригінальності додадуть поряд. З чим носити туфлі на підборах? Чим простіше крій та колір сукні, тим більше золоте взуття виділиться на його тлі. Золоте взуття та аксесуари «вимагають місця», тому будьте обережні, щоб не переборщити з різнокольоровим оздобленням.

Дозвольте золотому кольору домінувати
Відмінний золотистий колір не повинен обмежуватися лише аксесуарами та прикрасами. Золоті футболки, сукні, светри, масивний браслет, сережки або намисто чудово виділяться у будь-яку пору року та за будь-якої погоди. Носячи золотистий одяг, виявите обережність у плані макіяжу – робіть акцент або на очах, або на губах. Занадто яскравий макіяж поряд із золотом може виглядати недоречно і навіть вульгарно.

Як поєднувати золотий колір і чи можна його носити у спортивному стилі?
Хоча золото – колір благородства та елегантності, останні колекції представили його також на бейсболках, кросівках, спортивних жіночих сумках чи різних візерунках. З якими кольорами поєднувати золотистий колір? Насамперед – з чорним та білим, які є буквально нестарілою комбінацією. На другому місці – яскраві сміливі та пастельні тони (жовтий, зелений, сірий), а також – позачасовий денім.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email