Модні сумки весняного та літнього сезону 2016

До весни залишилося зовсім трохи і, отже, пора подумати про літній образі і його складових. Так які ж сумки будуть модними в новому сезоні, а які підуть в тінь, на думку дизайнерів?

форма ласощів

Сумки у формі різних ласощів фігурували на модних показах. Торти і тістечка з мультиків, «стакан» з арахісом - все це було представлено на подіумі.

форма осіб

Модний напрям копіювати навколишній світ торкнулося і людських осіб. Особи можуть бути з мультиків або більш реалістичними. Показуючи на сумочку, можна сказати, що улюблена подруга завжди поруч.

Сумки на поясі

Ці сумочки придумані не з практичною метою, наприклад, для туристів. Вони швидше призначені для дівчат, які хочуть привнести щось новеньке в образ. Сумочки в незвичайних кольорах і в графічному мінімалізмі.

У формі півкола

Сумочки в формі півкола згладжених форм, були представлені в багатьох колекціях і підійдуть вони для дівчат, що живуть в швидкому ритмі.

на ланцюжку

У колекціях 2016 року ланцюжок постала дещо по-іншому. Ланцюжок обов'язково повинна гармоніювати з пряжкою. Плетіння ланцюжка має бути простим, не притягати на себе увагу, таким чином, не відволікаючи від інших деталей.

тоут

Модними сумками тоут 2016 будуть цільні сумки. Наприклад, розгорнутий принт на всю сумку або єдині декоративні розрізи. Найголовніше не варто переборщувати.

великі конверти

У нових колекціях було багато конвертів і складних сумок. Багатьом брендам ця модель була цікава і використовувалася в різних матеріалах. Розмір її значно збільшився в порівнянні з минулими роками.

Зі шкіри рептилій

Сумок з рептилій буде дуже багато і в різних варіантах. Різні види сумочок були на подіумах від рожевих моделей, до трохи чоловічий спрямованості. Крім зміїної шкіри в колекціях, з'являється крокодиляча шкіра.

З ремінцем

Ремінець зручний як для клатча, так і для сумочки розміром побільше. Не тільки були петлі різні за фактурою, але і кріплення були виділені візуально.

Великі сумки 2016

У літній сезон вони особливо актуальні. Тому немає нічого дивного, що ті ж самі моделі літа виросли в рази. Дуже популярні сумки мішками і мотузкові ручки.

подвійні сумочки

У тому випадку, якщо однією сумочки мало, дизайнери пропонують носити дві в раз. У новому сезоні маленька сумочка на додаток до основної дуже актуальна. Вона близька за стилем до основної і доповнює її. При цьому колір і форма можуть бути абсолютно різними, але створюють враження одного цілого.

білі

На модних показах весняно-літнього сезону 2016 сумочки білого кольору були фаворитами. Сумочки були представлені на всі випадки життя, різних форм і розмірів.

З ременем і ручками

Сумочки з ременем і короткими ручками набагато зручніше і практичніше. Часом, поєднання їх, а також форм і матеріалів робить образ дамської сумочки завершеним. Моделі, які користуються підвищеним попитом, дизайнери повторили в різних варіантах. Тому, якщо вона сподобалась якась сумка, її можна побачити з ремінцем і ручками.

рюкзаки

Модні рюкзаки 2016 відрізняються обмеженим колірним рішенням. Колірна палітра витримана спокійними тонами, немає контрастною фурнітури. Матеріали теж дуже практичні.

Це найбільш видатні напрямки моди весняно - літнього сезону 2016р. Сподіваємося вони допоможуть створити вам чарівний образ.