Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки весняного та літнього сезону 2016

Категорії

До весни залишилося зовсім трохи і, отже, настав час подумати про літній образ і його складові. То які ж сумки будуть модними у новому сезоні, а які підуть у тінь, на думку дизайнерів?

Форма ласощів
Сумки у формі різних ласощів фігурували на модних показах. Торти та тістечка з мультиків, «стакан» з арахісом – все це було представлено на подіумі.

Форма осіб
Модний напрямок копіювати навколишній світ торкнувся і людських осіб. Особи можуть бути з мультиків або більш реалістичними. Показуючи на сумочку, можна сказати, що кохана подруга завжди поряд.

Сумки на поясі
Ці сумочки вигадані не з практичною метою, наприклад, для туристів. Вони скоріше призначені для дівчат, які хочуть привнести щось нове до образу. Сумочки у незвичайних кольорах та у графічному мінімалізмі.

У формі півкола
Сумочки у формі півкола згладжених форм були представлені в багатьох колекціях і підійдуть вони для дівчат, які живуть у швидкому ритмі.

На ланцюжку
У колекціях 2016 року ланцюжок став дещо по-іншому. Ланцюжок обов'язково повинен гармоніювати з пряжкою. Плетіння ланцюжка має бути простим, не привертати увагу, таким чином, не відволікаючи від інших деталей.

Тоут
Модними сумками тоут 2016 будуть цілі сумки. Наприклад, розгорнутий принт на всю сумку чи єдині декоративні розрізи. Найголовніше не варто переборщувати.

Великі конверти
У нових колекціях було багато конвертів та складаних сумок. Багатьом брендам ця модель була цікавою і використовувалася в різних матеріалах. Розмір її значно збільшився, порівняно з минулими роками.

Зі шкіри рептилій
Сумок із рептилій буде дуже багато й у різних варіантах. Різні види сумочок були на подіумах від рожевих моделей до трохи чоловічої спрямованості. Крім зміїної шкіри в колекціях, з'являється шкіра крокодиля.

З ремінцем
Ремінець зручний як для клатча, так і для сумочки розміром більше. Не тільки були різні петлі за фактурою, але й кріплення були виділені візуально.

Великі сумки 2016
Влітку вони особливо актуальні. Тому немає нічого дивного, що ті ж моделі влітку виросли в рази. Дуже популярні сумки мішками та мотузкові ручки.

Подвійні сумочки
У тому випадку, якщо однієї сумочки мало, дизайнери пропонують носити двічі в раз. У новому сезоні маленька сумочка на додаток до основної дуже актуальна. Вона близька за стилем до основної та доповнює її. При цьому колір і форма можуть бути абсолютно різними, але такими, що створюють враження одного цілого.

Білі
На модних показах весняно-літнього сезону 2016 року сумочки білого кольору були фаворитами. Сумочки були представлені на всі випадки життя, різних форм та розмірів.

З ременем та ручками
Сумочки з ременем і короткими ручками набагато зручніше та практичніше. Іноді, поєднання їх, і навіть форм і матеріалів робить образ жіночої сумочки завершеним. Моделі, які мають підвищений попит, дизайнери повторили в різних варіантах. Тому, якщо сподобалася якась сумка , її можна побачити з ремінцем та ручками.

Рюкзаки
Модні рюкзаки 2016 відрізняються обмеженим колірним рішенням. Палітра кольорів витримана спокійними тонами, немає контрастної фурнітури. Матеріали також дуже практичні. Це найбільш визначні напрямки моди весняно-літнього сезону 2016 р. Сподіваємося вони допоможуть створити вам чарівний образ.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email