Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Чоловік та сумка – дивний дует

Категорії

Існує багато варіантів сумок, зупинимося на найпоширеніших та найзручніших.


Шкіряний саквояж - це зручна елегантна сумка, має гарну місткість, підкреслює статус власника цієї сумки. Останні моделі можна носити на ремені через плече, що додається цим сумкам зручність та простоту використання.


Речмішок – це універсальна сумка для чоловіків, яким треба бути одночасно у трьох місцях і зі швидкістю світла переміщатися у просторі та в часі, все мати при собі та нічого не забувати. Однак функціональність цієї сумки, зводить нанівець її елегантність. Сумки такого типу відрізняються наявністю великої кількості шнурків, ремінців, зав'язок, блискавок.




Звані міські сумки – це сумки 21 століття. Акуратні, зручні, прості, у них поміститься ноутбук, обід, запасні шкарпетки. Ви можете ночувати не вдома, у вас усе буде із собою. Однак такі сумки рідко вирізняються витонченістю форм.


Сумка-планшет – це цікавий варіант для чоловіків, які часто відвідують офіційні збори, роблять доповіді, мають справу з документами суворої звітності. Це строгий офісний стиль. Сумку можна носити через плече, що додає її власнику мобільність та маневреність.


Ще одним варіантом чоловічої сумки є барсетка - сумка для справжніх сміливих чоловіків, під рукою тільки найнеобхідніше. Однак ця сумка доречніша влітку. Восени та взимку, на об'ємному верхньому одязі вона виглядає безглуздо і смішно.


Замість сумки чоловіки можуть використовувати ремінь. На нього чіпляють ключі, мобільний телефон, гаманець. Мінімум простору – максимум функціональності. Правильно підібраний ремінь, футляр для мобільного та гаманець – підкреслять тонкий смак власника цих предметів.


Де б ви не знаходилися, краще бути модником, ніж простофилів. Бережіть свій імідж і підбирайте сумку відповідно до одягу та події, на яку ви йдете. Краще більш простору сумку покласти мало речей, ніж переповнити маленьку сумку.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email