Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Ах сумки, сумочки та клатчі

Категорії

Сумочки бувають різних форм, розмірів, моделей та стилів. Так, сумочки бувають різних стилів, наприклад: спортивні, романтичні, суворі, ділові. Кожна жінка може вибрати на свій смак і колір за настроєм або для особливого випадку.

Ходять навіть анекдоти про жіночі сумочки, чого в них немає. У найменшій жіночій сумочці може розміститися великий арсенал найнеобхідніших і найкорисніших речей: від шпильок, шпильок, ключів, гаманців та телефонів до важливих листів та взятої додому роботи.

Жіноча сумочка унікальний аксесуар, що підбирається з особливою ретельністю. Вона обов'язково повинна підійти до улюблених туфельок, шарфика, рукавичок і не в жодному разі не повинна бути в тон сукні або пальта, інакше зіллється з кольором і не буде вашою прикрасою - аксесуаром. До квітчастої сукні підійде однотонне взуття та сумочка. Наприклад, до чорної сукні з червоними маками підійде чорна сумочка з чорними черевичками або червона сумочка з червоними туфельками. До строгого офісного стилю потрібна сувора сумка, чітких строгих форм. Абсолютно до всього підійде сумочка клатч , навіть наші бабусі у своєму гардеробі мали клатчі , тільки називалися вони раніше театральними сумочками. Клатч є більш вечірньою сумочкою, для вечірок, дискотек та офіційних прийомів. Для поїздок подорожей, відряджень потрібна сумка у спортивному стилі . Молодим дівчатам для побачень молодіжні.

По дамській сумочці можна дізнатися, що за чоловік її господиня. Велика містка, але не схожа на сумку авоську – для ділової жінки. Маленька витончена для витонченої модниці. Середня, без зайвих вишукувань, для інтелігентної натури. Сумки різних сміливих форм та кольорів – для молоді. Ще бувають пляжні сумки – вони великі місткі, яскраві літні кольори. Влітку краще сумки світліших відтінків , так як і одяг світліший і яскравіший. Взимку все навпаки куртки, шуби та плащі переважно темні, сірі, сині, отже, і сумочку потрібно темніше.

Просто так стоячи на вулиці і дивлячись на повз жінок, що проходять, можна міркувати - це йде ділова цілеспрямована, а ця стежить за модою у неї останній тренд сезону, ух ти а це просто вищий пілотаж - стильна модна і ділова, і це всього лише дивлячись на аксесуари: туфлі, сумочки, ремені, рукавички.

Таку цікаву і своєрідну роль грають у нашому житті аксесуари. Вони доповнюють наш образ і роблять його повним, гармонійним та цікавим.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email