Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Базовий набір сумок

Категорії

Жіноча сумка – найважливіший аксесуар, без якого жінці нікуди не вийти. Кожна панночка має мати невеликий набір базових сумок. Але що собою являє базова сумка?

Колір

Неважливо, про що йдеться: про сукню або штани, сумку або туфлі, базовим завжди буде вважатися чорний колір. Базовими кольорами сумок можна вважати сірий, темно-синій і коричневий. Всі ці кольори темні, але кожна дама повинна мати у своєму гардеробі сумочку світлих тонів. Мова в жодному разі не йде про білу сумку. Найчастіше вона виглядає дешево. У цій ситуації краще вибрати бежевий, пісочний, світло-рожевий або світло-блакитний колір. Третя базова сумочка повинна мати яскраве забарвлення. Ви не помилитеся, якщо виберете сумку червоного відтінку. Червона або бордова сумка відмінно вписується практично в будь-яке вбрання.

Головною рисою базових сумок є мінімалізм. На базових сумках заохочується відсутність декоративних елементів: візерунків, вишивки, кишеньок, ремінців та замочків. Чим менше декоративних елементів, тим більше одягу ви до нього зможете підібрати.



Ціна

Не шкодуйте грошей купівлю базових сумок. Базові сумки, особливо темних відтінків, мають відрізнятися гарною якістю. Дешева сумка може зіпсувати ваш аутфіт, навіть якщо інші елементи одягу були куплені за велику суму. Зараз існує безліч магазинів, які продають якісні сумки за прийнятною ціною. Ваше завдання – знайти відповідний.

Розмір

Розмір сумки має бути пропорційний вашому зростанню. Для маленьких та тендітних дівчат найкращим вибором буде така сама маленька сумочка. Якщо розмір такої сумочки вас зовсім не влаштовує, то варто придивитися до акуратних сумок. Розмір сумки повинен гармонійно доповнювати вас.

Ще однією базовою сумкою є клатч. Жодна красива і дорога сукня не можна уявити без такої акуратної деталі, як маленька сумочка. Клатч – це невід'ємна прикраса дівчини на святковому вечорі чи світському рауті.

Отже, кожній дівчині бажано мати 4 базові сумки: сумки темних та світлих тонів, сумку яскравого кольору та клатч. Володіючи цим набором, ви легко зможете підбирати собі вбрання, не турбуючись, чи будуть вони поєднуватися з вашою сумкою. Але необов'язково відразу купувати всі ці сумки, вони можуть з'являтися у вашому гардеробі поступово. Почніть з базових кольорів і моделей. І пам'ятайте, не одяг потрібно підбирати під колір та фасон сумки, а сумку під вбрання.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email