Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Дорожні сумки – необхідний аксесуар для кожної подорожі

Категорії

Якщо ви плануєте здійснити вояж, то гарна сумочка буде дуже корисним доповненням для вашої подорожі. Вони зручні для транспортування речей, які потрібні в поїздці, особливо якщо ви знаходитесь на вокзалі або в аеропорту. Серед нинішньої різноманітності пропозицій можна вибрати як дорогу, стильну дорожню сумку, так і бюджетний варіант. Тут все залежить від ваших особистих переваг та фінансових можливостей.

Так, наприклад, для тих, хто вважає за краще бути «одним з перших» відмінно підійдуть брендові дорожні сумки, що відрізняються високою якістю та стильним дизайном виконання. Якщо вам в першу чергу важлива практичність і функціональність речі, то цілком можна підібрати недорогу, але якісну модель.

Дорожні сумки та їх види

• Класичні дорожні сумки. Як правило, виконуються із щільних тканин чи шкіри. Внутрішній обсяг поділено на кілька відділів. З зовнішнього боку сумка може бути оснащена кількома кишенями для дрібниць. Для зручності користування передбачений знімний ремінь для носіння на плечі та бічні ручки;

• Дорожні сумки з коліщатками та висувною регульованою ручкою. Такі сумки коштують дещо дорожче, проте за рахунок наявності коліщатків та телескопічної ручки в них зручніше та легше перевозити великий обсяг речей. Що особливо актуально під час здійснення довгострокових поїздок.

На сайті нашого інтернет-магазину можна вибрати та купити дорожню сумку за цілком доступною ціною з доставкою.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email