Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як носити червону та чорну сумочки

Категорії

Здатність вибрати вишуканий і вдалий одяг цінується на сьогоднішній день значно вище, ніж уявлення дорогих та брендових вбрань. Як же скомбінувати такий простий елемент гардеробу, як сумка, щоб бути «на висоті»? Точний результат підкаже лише індивідуальний смак, а популярні тренди дають величезний вибір різних варіантів.

Сьогодні мода встановлює власні закони, даючи можливість по-новому подивитись «цікаві рішення» в одязі. У кожному індивідуальному випадку необхідно «включити» уяву та чудове відчуття стилю.



Сумочки, як і взуття, не з'являються в шафі несподівано. Навіть найбільш зачаровую модель кожен підбирає у співвідношенні свого власного стилю. Для того, щоб вибрати сумочку до одягу як в образах з подіуму, необхідно трохи відійти від правил. А це означає, щоденний образ в основі з джинсами, посилити привабливою та помітною моделлю з класу «люкс». Стильне недотримання законів моди – це один із основних трендових напрямів.

Сформувати сучасний стильовий мікс допоможе колір. У запасі у кожної модниці неодмінно є хоча б одна насичена і зухвала модель, якій необхідний особливий вибір одягу, така як сумочка червоного кольору. Як же її носити, щоб виглядати сліпуче?

Такі яскраві аксесуари не вимагатимуть додаткових елементів, а є незалежним акцентом в ансамблі. Вони чудово комбінуються з одягом нейтральних кольорів – це всі відтінки сірого, білого або світло-коричневого будуть найкращим тлом для такого аксесуара. Однак постарайтеся виключити комбінацію з чорним або синім відтінком, або дуже звичайним комплектом одягу.

Основний, універсальний і чорний колір, що жодного разу не виходить з моди – найпрактичніше рішення для аксесуарів. Носити чорну сумочку можна як завгодно, але для того, щоб бути стильною, необхідно зосередитися на популярних аспектах.

Наприклад, не можна комбінувати моделі чорних відтінків із чорного кольору взуттям. Більш успішні стилістичне та кольорове рішення дасть комбінація з одягом верхнього чорного кольору, а саме плаща або коротенькою курточкою зі шкіри, актуального фасону будуть найкращим доповненням до подібної моделі.

Але, незважаючи на актуальність чорного кольору, необхідно ухилиться від тотального рішення образу у подібному кольорі. Найправильніше використовувати принцип «акцент на колір». Чорного кольору може бути джемпер, піджак або штани. Весь решту образу можна підібрати в постільній палітрі. Доповнивши це вбрання яскравим шарфом, хусткою або прикрасою і ваш стиль гратиме новими фарбами.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email