Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як підібрати ідеальну сумку

Категорії

Багато дівчат вважають, що сумочка має бути строго в одному кольорі із взуттям. Однак цей тренд трохи втратив свою актуальність і зараз йде далеко в минуле. Модниці нашого часу люблять ризикувати і поєднувати непоєднуване. Але чи насправді це «несочитаемое» вдало виглядатиме чи варто дотримуватися класичного, але нудного варіанта підбору сумок? Розібратися в цьому допоможе ця стаття.

Насамперед, не варто боятися ризикувати. Поєднуйте різні кольори та фактури. Але не варто брати першу сумочку, що трапилася, і бігти на роботу. Проводьте експерименти вдома, у колі близьких чи подруг, щоб почути критику та зробити правильні висновки.

Вибирати сумку варто під колір одягу чи аксесуару. Наприклад, синя сумка відмінно поєднуватиметься з синьою кофтиною і білими штанами. В цьому випадку підійде спокійне взуття нейтральних кольорів. Але не варто забувати про класичний і елегантний чорний колір. Його можна успішно обіграти, додавши яскравий предмет образу. Чорний класичний костюм можна доповнити блакитною чи бежевою сумкою. Щоб образ здавався закінченим, необхідно додати аксесуар у вигляді браслета, сережок або підвіски. Так само вдалим варіантом стане гарна брошка.

Вибираючи практичну та сучасну сумку, зверніть увагу на її розмір, місткість, матеріал та якість. Так само приємним доповненням стануть різні відділення та потаємні кишеньки. Класична сумка для щоденного носіння не повинна бути надто об'ємною та громіздкою. Вона має бути компактною, але при цьому досить місткою. Велика сумка здатна обтяжити образ. Так само класична сумка має бути правильної форми. Не підійдуть мішкуваті моделі чи об'ємні безформні сумки. Дані варіанти більше призначені для прогулянки увечері або походу за покупками. Щоб улюблена сумка прослужила своїй господині не один рік, матеріал має бути якісним та міцним. При нагоді вибирайте шкіряні варіанти. Вони більш довговічні та стійкі до морозів та спекотної погоди. Найбільш переважні кольори – це чорний, білий, бежевий, сірий та коричневий. Роблячи вибір на користь конкретного кольору, спирайтеся на основний колір гардеробу, щоб сумка ідеально вписалася та зміцнилася у його основі. Вдалим варіантом поєднання кольорів стане білий верх у вигляді блузки або сорочки, коричневого низу, наприклад, спідниця олівець або штани 3/4, взуття тілесного кольору на високих підборах і, звичайно ж, сумка бежевого кольору.

Яскрава сумка допоможе доповнити образ, але не варто захоплюватися, інакше модний образ може перетворитися на повний несмак і плутанину.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email