Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як правильно підібрати аксесуари до сумки?

Категорії

Правильно вибрати аксесуари – ціле мистецтво. Для початку, потрібно визначитися з тим, якого настрою чи образу ви хочете досягти в результаті - пластикова яскрава біжутерія не підійде до вечірнього вбрання, туфлі на підборах не надягають зі спортивними костюмами, а блискучий клатч дивно виглядатиме з кежуал-стилем в одязі. Змішувати стилі можна, але тільки якщо ви маєте непогрішний смак, який не спіткнеться на такому складному завданні.

Найпростіший спосіб вибрати сумку і прикраси - просто віддати перевагу тим, що підходять під основний колірний акцент ансамблю. До блакитної блузки - сині камені. Альтернатива – контрастний тон: білий до чорного, синій до червоного, помаранчевий до зеленого та жовтий до фіолетового. Безпрограшний варіант - чорний колір для будь-якого взуття, сумок, капелюхів та прикрас.

При покупці нових аксесуарів варто керуватися почуттям не лише прекрасного, а й заходів. Молодіжні рюкзачки не прикрасять гардероб серйозної пані за тридцять, а сумка з леопардовим принтом навряд чи буде доречна на плечі старшокласниці.

Комплекція та зростання теж мають значення. Великі м'які сумки та взуття на дуже високому підборі, та ще й із платформою протипоказані худеньким жінкам невеликого зросту, маленькі сумочки на ланцюжках та клатчі загубляться на тлі повних дам.

Яскраві, помітні аксесуари категорично заборонено одягати до таких же яскравих туалетів - образ буде перевантажений, а оточуючі люди вирішать, що ви просто були в минулому житті тропічним папугою. Чудернацький капелюшок або велике кольє можна одягнути до стриманого поряд з простим кроєм і мінімум декоративних елементів. У той же час, прості сережки або тонкий ланцюжок доповнить і врівноважить якусь блузку з пишним жабо.

Важливе значення має і подія, на яку ви вирушаєте. На випускний не потрібно одягати прикраси з великим камінням, а ось на весілля вони доречні - коли ще бути помітним, як не в такий день. Якщо на весіллі ви як гостя, складіть вбрання так, щоб виглядати красиво, але не затьмарювати наречену своїм блиском, у прямому та переносному сенсах.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email