Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як вибрати гаманець у якому завжди водитимуться гроші?

Категорії
Зміст
  1. Як вибрати гаманець?
  2. Як вибрати гаманець за датою народження?
  3. Який гаманець не приносить успіх?
  4. Як зрозуміти ваш гаманець чи ні?

Як правильно вибрати гаманець для залучення грошей

Звичайно, не можна стверджувати, що є пряма залежність «добрий гаманець-багатий господар», але зазначається, що енергія цього аксесуара залежить від його якості. Багата людина ніколи не користуватиметься неякісними, пошарпаними гаманцями або носитиме гроші в кишенях, загортатиме їх у кульок і розкидатиме в сумці. Також у таких людей зазвичай якість гаманця підкреслює їх статус, тому навряд чи хтось буде використовувати виріб зі штучних матеріалів. Можливість володіння унікальними, дорогими речами завжди наголошує на рівні багатства та фінансового благополуччя власника, і гаманець не є винятком.

Як вибрати гаманець?

Спочатку варто звернути увагу, які емоції викликає у вас певна модель гаманця. Чи подобається його зовнішній вигляд та матеріал, з якого виготовлений. Чи відчувається добробут, спроможність. Якщо відчуття формують образ успішної багатої людини, то слід звернути увагу на якість виробу. Найкращим варіантом буде гаманець зі шкіри або замші з якісною фурнітурою та прошивкою. Колір особливого значення немає, але рекомендується вибрати модель кольору грошей: білий, золотистий. Форма підбирається за розміром грошей: купюри повинні легко поміщатися в нього без попереднього складання. Обсяг також підбирається за кількістю банкнот, у ваш гаманець має вільно поміщатися кілька тисяч євро (адже багата людина не задовольнятиметься малим).

При покупці гаманця краще віддати перевагу відомим маркам, тому що виробники таких виробів завжди дорожать своєю репутацією на ринку та виготовляють лише високоякісний товар. В інтернет-магазині сумок МІС.UA представлений великий асортимент гаманців, тож ви завжди зможете у нас підібрати ідеальний аксесуар.

Як вибрати гаманець за датою народження?

Кожна людина індивідуальна і це підтверджується розрахунками багатьох нумерологів та астрологів. Правильно розрахувавши значення дати народження, можна визначити свій грошовий колір, матеріал у вигляді металу, води, вогню, дерева чи землі. Використовуючи ці знання, можна постійно покращувати свій фінансовий стан. Також звернувшись до фахівців з китайської астрології, можна отримати індивідуальні рекомендації, які використовуються при придбанні гаманця. Наприклад, якщо елементом є вода, тоді слід підібрати модель синіх, фіолетових та чорних відтінків.

Основою вибору гаманця може бути і день (число) народження. Кожному номеру відповідає власний колір. Але попередньо потрібно правильно його обчислити. Для того, у кого кількість народження однозначна, жодних розрахунків не потрібно. Для тих, хто народився в день із двозначним числом, необхідно від більшої цифри відібрати меншу. Наприклад, якщо людина народилася 2 січня, її грошові відтінки під номером 2; а якщо число народження 27 квітня, тоді від 7 забираємо 2 і отримує відтінки під номером 3.

Для кожного номера характерні такі кольори:

  • №1 – жовті, оранжеві, золотаві, бронзові;
  • №2 – білі, зелені;
  • №3 – блакитні, фіолетові, рожеві;
  • №4 – сірі, яскраво-сині;
  • №5 – білі, сірі, жовті;
  • №6 – блакитні, сині, зелені, рожеві;
  • №7 – фіолетові, зелені, білі, фіолетові, рожеві;
  • №8 – чорні, темно-зелені, темно-блакитні;
  • №9 – червоні.

Для народжених 11 чи 22 числа підходить вся палітра кольорів.

Вибравши гаманці свого грошового кольору, ви точно привернете у своє життя фінансову удачу.

Який гаманець не приносить успіх?

Поліпшити ваше благополуччя і примножити багатства точно не вийде, якщо користуватися старим, пошарпаними і гаманцями, що втратили вигляд, а також дешевими, дитячими, маленькими або іграшковими моделями. Визначити стан вашого гаманця завжди можна самостійно. Для цього необхідно взяти його в руки, потримати, оглянути і уявити: чи користувався б цим аксесуаром успішна людина така, як Білл Гейтс, Уоррен Баффет чи Дональд Трамп.

Як зрозуміти ваш гаманець чи ні?

Варто звернути увагу, які взаємини у вас із гаманцем:

  • Чи шукаєте ви його постійно;
  • Забуваєте його у різних місцях;
  • Соромтесь його діставати з сумки при оплаті товару.

Якщо це відбувається постійно, тоді можна відзначити енергетичну несумісність вас та даного аксесуара. У такому разі рекомендується придбати собі новий гаманець, а старий будь-кому подарувати.

Інтернет-магазин МІС.UA пропонує великий вибір чоловічих та жіночих гаманців . На нашому сайті ви легко зможете підібрати необхідну модель як для себе, так і для презенту. Наш товар має високу якість, тому що ми співпрацюємо тільки з перевіреними виробниками та постачальниками. Ми оперативно обробляємо всі оформлені замовлення та здійснюємо доставку по всій території України. Тому ви зможете отримати свій грошовий гаманець у найкоротші терміни.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email