Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Як вибрати відповідну сумку

Категорії

Сумка давно перетворилася на невід'ємну частину жіночого образу. Часи, коли жінки ходили з авоськами та пакетами, давно канули в лету. Зараз, кожна дама, що поважає себе, є щасливою власницею сумочки, та ще й не однієї. Згадайте себе, напевно, проходячи повз магазин з сумками, Ви, як мінімум, зупиняєте там свій погляд, як максимум, йдете вибирати нову улюбленицю, хоча і не планували.

Погодьтеся, часто буває, що деякі, придбані в пориві почуттів екземпляри, Ви жодного разу не носили. Придбавши чергову сумку, розуміли, що могли обійтися без неї. Або усвідомлювали, дивлячись у дзеркало, що вона взагалі Вам не підходить.

Щоб не помилитися з вибором, насамперед зверніть увагу на свою фігуру.

- Маленька сумочка підійде мініатюрній особі або високій стрункій жінці. Якщо ви бентежите свого зростання, не вибирайте сумки з довгим тонким ремінцем, така річ зробить силует зорово вище. Дівчатам низького зросту слід купувати маленькі сумочки на довгому ремінці, яку краще носити на плечі. Якщо Ви мініатюрні і маєте ідеальну фігуру, можете сміливо купувати сумку на коротких лямках і носити її пахвою.

- При середньому зростанні (від 155 см до 175 см) підійдуть сумки висотою 35 см і шириною 30 см. Вони досить місткі і практичні. Жінкам із середнім зростанням набагато легше підібрати сумку, ніж іншим. Але навіть, якщо у Вас ідеальна фігура, ніколи не вибирайте мішкуваті та безформні моделі, вони все зіпсують.

- Високим жінкам (від 175 см. і вище) перевагу потрібно віддавати великим сумкам, але не більше 40 см. висотою та 50 см. шириною. Сумка повинна мати горизонтальну спрямованість, щоби не витягувати силует. При високому зростанні краще носити сумочку на ліктьовому згині або в руці, але в жодному разі не на плечі.

- Модницям із пишними формами рекомендується вибирати моделі з вертикальною орієнтацією. Бажано, щоб вони мали оригінальне оздоблення або принт, щоб відвернути увагу від недоліків фігури. Не потрібно вибирати маленьку сумку, вона лише підкреслить Ваші форми. Для урочистого виходу краще підібрати клатч.

- Якщо у Вас широкі стегна вибирайте моделі з жорстким каркасом, бажано прямокутної форми, що допоможе врівноважити силует. Не носіть сумку в руці або на рівні стегон.

- При великих плечах необхідно зорово збільшити лінію стегон. Ширина сумки повинна бути більше її висоти, носити таку модель краще на лікті або руці на рівні стегон, щоб Ваші форми здавалися пропорційнішими. Якщо потрібно візуально витягнути фігуру та звузити плечі, вибирайте сумку на довгому ремінці через плече.

- Ви володарка пишних грудей? Вам не рекомендується носити моделі з ремінцем по діагоналі. У цьому випадку також необхідно змістити акцент у бік стегон. Можна підкреслити лінію талії, одягнувши яскраву контрастну по відношенню до одягу сумку через плече. Або носите моделі з короткою ручкою на рівні стегон.

Що ж до модних напрямків у світі сумок, то в 2016 році актуальні різні моделі, всіляких форм і кольорів, з незвичайними застібками і ремінцями. На піку цього року сумки, що поєднують у собі кілька контрастних кольорів. Зараз модно поєднувати сумочку не із взуттям, як раніше, а з одягом. У 2016 році сміливо можете віддати перевагу оригінальності та практичності.

Звичайно ж, кожна жінка вибирає модель на власний смак. Але слід завжди пам'ятати, що головне завдання Вашої сумки – підкреслити переваги та індивідуальність, а також приховати недоліки, якщо такі є, відвернути увагу оточуючих.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email