Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Шкіряні сумки

Категорії

Доповненням будь-якого жіночого образу може стати жіноча сумочка. Вона чудово підкреслює елегантність та витонченість її власниці. Крім того, вона несе і функціональне навантаження. Вмістивши всі необхідні жіночі приладдя, можна безперешкодно і швидко ними скористатися протягом дня. Навіть найпростіше вбрання стає цікавішим і привабливішим, якщо його доповнити вдало підібраною моделлю сумки. Сумок, як і взуття, не може бути багато. При їх виборі враховуються не лише актуальні тенденції, а й індивідуальний стиль гардеробу, фасон верхнього одягу та сезон року.

Найбільш практичними вважаються шкіряні сумки. Їхньою відмінністю є довговічність, завдяки якій можна максимальну кількість часу насолоджуватися чудовим придбанням. Вони виглядають доречно в будь-якому стилі, але стилісти рекомендують купувати сумки з імітацією шкіри рептилій. Такі шедеври не вимагають особливої обробки і виглядають чудово та елегантно. Але все ж таки, якій сумці віддати перевагу? Яку краще придбати?

- класичну сумочку. Вона доповнить діловий образ сучасних бізнес-леді. Ці аксесуари відрізняються правильною прямокутною формою як горизонтальної, так і вертикальної спрямованості і зручними ручками. Такі сумки надзвичайно місткі і практичні: в кишеньках для індивідуального приладдя можна розмістити все потрібне, а відділення для документів забезпечать безпеку і неушкодженість цінних паперів. Як правило, забарвлення таких виробів відрізняється лаконічністю та стриманістю. Вони випускаються у чорно-білих та коричневих тонах. Однак вітається і комбінована коричнево-червона забарвлення;

- Сумку у стилі кежуал. Волелюбні дами, які почуваються комфортно у повсякденному стилі, можуть зупинити свій вибір на сумці хобо. Досить містка, оригінальної форми, вона чудово впишеться в імідж милих дам. Останнім часом ця модель користується найбільшою популярністю, її м'якість та кругла форма ручки гарантують комфортне та зручне її носіння;

- Неформальну сумку, яка припаде до смаку представницям сучасної молоді. Смішні сумки-мішки або рюкзаки хитромудрих форм вмістять і спортивне взуття, і ноутбук, і багато іншого. Крім того, вона чудово впишеться у вільний сучасний стиль.

Декоруючі елементи, що використовуються для прикрашання сумок, вражають. Це і ланцюжки, бахрома або контрастне окантування. Завдяки цьому кожна жінка зможе підібрати аксесуар, що найбільш сподобався.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email