Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Модні сумки майбутнього сезону

Категорії

Аксесуари нового сезону не перестають дивувати. Так ошатний вечірній оксамит виходить на біле світло. Сумки з м'якого оксамиту впевнено входять у повсякденне життя. Вони можуть бути величезними та м'якими або навпаки – маленькими та жорсткими, але неодмінно темного кольору. Це і червоний, і смарагдовий, і синій. Але, щоб розігнати зневіру, вечірні сумки прикрашатимуться золотим оздобленням та всіляким камінням.

Поряд із оксамитом, актуальними аксесуарами на кожен день стануть сумки із замші. Цей матеріал виглядає менш розкішним, але не менш привабливим. Замшеві моделі пропонують світліші тони: колір слонової кістки, ніжно-бежевий, брудно-рожевий.

Баули

Найбільш зручна та практична у господарстві сумка у формі баула. Така сумка пропонується яскравих кольорів із вертикальним принтом із фактурної шкіри, прикрашена контрастним рядком. На противагу яскравим баулам пропонується й інший варіант. Однотонні м'які сумки у спокійних тонах можуть підійти абсолютно до будь-якого одягу. Це і довге пальто, і маленька чорна сукня, і кожушок. Важливо – чим оригінальніша сумка за кольором, тим менше декоративних прикрас має бути на жінці.

Візерунок рептилії

Шкіряна сумка із «крокодиловим» візерунком – тренд сезону. Здивування викликає матеріал, у тому числі зроблені такі сумки. Це і традиційні тканини, і пластик, і замша.

Стильно виглядають сумки, що мають елемент обробки у вигляді шкіри змії чи панцира черепахи.

Змішування різних стилів є сміливим рішенням і фактурна прикраса у вигляді шкіри рептилій буде доречна у будь-яких варіантах.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email