Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Правильний догляд за шкіряною сумкою

Категорії

Вона точно не буде зайвою. Вибираючи сумку, краще віддати перевагу шкірі. Коли сумка пошита зі шкіри , це видно разу, оскільки шляхетність і м'якість вгадуються навіть на відстані.

Сумка може бути у діловому стилі, романтична, повсякденна. Однак такий жіночий аксесуар потребує догляду. Саме тому у багатьох дам виникає низка питань щодо зберігання та догляду улюбленої штучки.

Купуючи сумку зі шкіри , можна побачити на верхній частині заломи. Особливо це простежується у тому випадку, якщо сумка куплена через інтернет . Заломи з'являються внаслідок того, що вона тривалий час була складена. Позбутися їх можна самостійно.

Найбільш щадний і безпечний спосіб - це обробити поверхню сумки гліцерином або рицинова олія. Втирати не потрібно, треба наносити щедрою рукою, не тільки на місця заломів, а повністю. Можна це зробити звичайним ватним диском. Бажано залишити сумку в спокої до повного вбирання, а потім добре відполірувати вовняним клаптем.

Після цього потрібно покласти в сумку щось важке і залишити її на ніч у підвішеному стані. Якщо складочки не розійшлися, доведеться вдатися до пари. Необхідно набрати в таз окріп і повісити жіночу сумку над парою, вантаж не виймати. Надто близько до води вішати не потрібно, оскільки найменша необережність при контакті з гарячою водою безповоротно знищить красу жіночого аксесуара.

Парова праска. Потрібно поставити реле нагріву на найнижчу температуру і акуратно через складену втричі бавовняну серветку впливати парою на місце згину. Необхідно врахувати, що закрити треба велику площу, щоб пара не обпалювала сумку. Мочити та прати натуральну шкіру не можна. Такі речі не стирають – їх не бруднять. І все ж таки якщо оказія трапилася, можна почистити сумку, але без води, а за допомогою розчину дитячого мила і нашатирю.

Іноді як засіб для чищення використовують гліцерин. Сумки зі світлої шкіри чудово очищаються за допомогою косметичного молочка. Засмучені місця на шкірі темного кольору, можна освіжити за допомогою нанесення меленої кави. Для цього необхідно трохи потерти і зібрати вологою серветкою. На світлій шкірі заліснені частини протирають розчином із соди з водою.

Перед чищенням сумки з будь-якої шкіри необхідно ретельно видалити пил, після чищення змастити гліцерином. Тільки в такому випадку вона буде гарною і привертатиме увагу сторонніх.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email