Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

«Їстівні» сумочки

Категорії

При погляді такі шедеври просто слинки течуть. І не лише у модниць.

Прийти на бал із бутербродом під пахвою – це вибір сучасних принцес.

Сумочка для жінок – це така річ, яка може жити самостійно та не залежати від інших елементів гардеробу. Згодом жіноча сумочка перетворюється з потрібного предмета на витвір мистецтва.

У світі моди новий тренд – прикраси та аксесуари у вигляді продуктів харчування. Уявіть: виходить якась голлівудська зірка на червону доріжку в шикарній сукні, а в руці у неї батон! Так і хочеться відкусити! Сумочки у вигляді гірки зажаристих оладок, круасану або тосту з огірком, цибулею або сиром дуже апетитно. А створює їхня молода художниця з Канади Хлоя Уайз, яка небайдужа до їстівного дизайну аксесуарів. Художниця вважає, що для сучасного суспільства головним вважається процес харчування та купівля дорогого одягу відомих марок. Але насправді краще не пробувати її творчість на зуб, адже вся ця краса – з олійної фарби, шкіри, хутра та поліуретану. Їстівне там хіба що насіння кунжуту.



Художниця робить моделі дуже дорогих сумок. Гаманців та клатчів багатьох відомих марок. Після її натхнення від первісної моделі залишається лише логотип. Але це саме те, що викликає шалений апетит у модниць, які в жодному разі не хочуть зіпсувати свою фігуру, а особливо ті бренди, які вони на себе надягають.

У своїх проектах художниця показує, що у тих, хто завжди стежить за модою, подібні смачні вироби викликають величезне захоплення, яке можна порівняти з апетитом гурманів, які пробують вишукані страви у шикарних та дорогих ресторанах.

Основою робіт Хлої Вайз є вироби із хліба: тости, вафлі, круасани, рогалики, батони та млинці. Більшість смачних аксесуарів дизайнер прикрашає овочами, сиром, шматочками риби, цукром і варенням. Але в кожній сумочці є ручка зі шкіри або ланцюжок із металу, і, звичайно ж, логотип. Це зроблено для того, щоб одразу можна було дізнатися фірмову річ.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email