Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Сумка. Квадратні сумки

Категорії

У Тайланді величезна кількість полотняних сумок у вигляді прямокутника або квадрата на блискавці. Маленькі використовують як гаманець для дрібниці. Середній розмір йде з тонкою мотузкою в якості ручки через плече, а великі вже можуть бути з цілком широким ремінцем, місткі і грунтовні.

Незважаючи на простецький вигляд, пришитих безглуздих слонів як аплікацію, вони шалено зручні і приємні на дотик. У середній розмір легко вміщується гаманець та мобільник для вечірнього промінату. Для поїздки на екскурсію в сумку більше влізе пляшка води, сонцезахисний крем і навіть фотоапарат.

Шкіряні сумки в спекотних тропіках швидко розігріваються і починають неприємно липнути до тіла, а ці полотняні сумочки абсолютно не викликають дискомфорту.

Везти таку сумочку на Батьківщину можна тільки як етнічний сувенір, тому що в похмурому континентальному кліматі вигляд у них стає відверто бомжатським, і підходить ця сумка виключно для прогулянок із собакою.

Їхня якість, як і все на Південно-Східній Азії, дуже сумнівна, блискавка ламається або розходиться, матеріал зношується, куточки рвуться. Однак для двотижневої відпустки сумка покаже себе виключно з найкращого боку за багатьма параметрами. Ремінець або мотузочка абсолютно не дратують шкіру, що загоріла, в гаманці абсолютно комфортно почувається дрібниця, а телефон буде вам і вдячний за такий м'який і затишний будиночок.

Найпростіші варіанти цих сумок, це два клапті етнічного візерункового матеріалу, простроченого по трьох сторонах, і пришита Блискавка з четвертою. Ніяких кишень, вставок, аплікацій і особливо стразів абсолютно не треба, це спотворює сумку і піднімає її в ціні. На Півночі Тая, де все значно дешевше, їй ціна 50 Бат, що менше 100 рублів, а на півдні, особливо в туристичних районах та популярних курортах, вартість може сягати трьохсот бат. Це звичайно, абсолютно не відповідає реальній ціні, але враження тропічним колоритом, туристи охоче їх набувають.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email