Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Зручні рішення для сумки. Необхідна косметика у сумці.

Категорії

Ви любителька об'ємних сумок і вважаєте за краще мати все необхідне при собі? Можливо, вам не завадить ознайомитись з рішеннями, які зможуть спростити ваше життя та вберегти сумку.

Аромат
Неважливо, наскільки сильно ви любите ваш фірмовий аромат, але якщо тревел упаковка або пробник цих парфумів регулярно розливається у вашій сумочці, ви рано чи пізно почнете ненавидіти його. Обміняйте звичний пляшок на сухий варіант парфуму в шикарній компактній упаковці.

Сухий шампунь
Цей геніальний з усіх поглядів винахід стане корисним доповненням вашого «багажу». Сухий шампунь не тільки допомагає освіжити та прибрати жирний блиск з волосся протягом дня, але й надасть об'єму зачісці, оживить її. Цю властивість можна сміливо використовувати перед побаченням чи вечіркою, якщо ви не встигаєте забігти додому.

Незважаючи на всю корисність шампуню, носити велику банку аерозолю в сумці дуже незручно. Не хвилюйтеся, виробники подбали про жіночі крихкі плечі і створили маленькі версії флаконів для вашого волосся. Зовсім новий винахід – сухий шампунь у вигляді пасти, стане чудовим рішенням для алергіків та всіх тих, кого просто дратують різкі запахи спрею.

Кремові рум'яна, ніщо так не прикрашає ранкове обличчя, як слід легкого рожевого рум'янцю. Замість того, щоб возитися з компактними пудровими рум'янами, придивіться до кремової, але одночасно щільної форми, яка підкреслить ваші щічки без сумки. Бонус? Цей продукт може легко працювати як помада для губ!

Очищаючий бальзам
Ви відчуваєте, що хочете освіжитися чи опинилися на незапланованому ночівлі? Дуже корисно мати очищувальний засіб, що підходить вашому типу шкіри. Ідеальним варіантом буде бальзам два чи три в одному - здатний не тільки очистити шкіру, а й добре зняти макіяж з очей та губ.

Тональна основа в стику
Пудрові та рідкі тональні основи можуть з лагідністю стати ворогами номер один для вашої сумки. Багато дівчат витрачають багато часу на вирішення цієї б'юті - головоломки, у спробі підтримувати ідеальний макіяж протягом усього дня.

Виберіть кремову основу в стику для середньо-важкого покриття і, якщо ви є прихильницею контурування, придбайте такий же продукт на два тони темніше і сміливо використовуйте його для підкреслення вилиць.

Розмиваючий стік
Ви напевно знаєте про бази, що згладжують шкіру. Якщо ні, то так званий стик, що розгладжує, стане для вас відкриттям. Одночасно справляючись з надлишковим саловиділенням і приховуючи розширені пори, компактна форма стане вам у нагоді в сумочці. До того ж цей стик можна легко використовувати як праймер під макіяж.

Термальна вода
Сухе повітря в машині, кондиціонери офісів, шкіра пересушена косметикою — побороти всі ці фактори допоможе термальна вода. Немає нічого гіршого, ніж протікаючий пляшок або жирні від крему руки. Тому освіжаюча термальна вода в спреї заощадить нерви, час і вбереже вашу сумку від жирних розлучень.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email