Інтернет-магазин сумок МІС.ЮА
Режим работы магазина:
ПН - ПТ: с 9:00 до 18:00
Зворотній зв'язок
Українська ua
Російська ru

Друге життя шкіряної сумки: практичні поради щодо оновлення

Категорії

Улюблена сумка – не просто аксесуар. Вона зберігає жіночі секрети та необхідні дрібниці, в ній можна знайти все, що може знадобитися господарці найближчим часом. Не дивно, що жінка звикає до цієї деталі свого образу і не хоче з нею розлучатися навіть якщо в шафі стоїть ще кілька різних моделей. Як же продовжити життя своїй улюблениці?

Правильний догляд
Запорукою довгої служби сумки з натуральної шкіри є своєчасний та правильний догляд. Нову сумку спочатку потрібно захистити від негативних впливів. Хорошим захистом є водовідштовхувальні засоби, наносити які варто одразу після покупки виробу. Таким чином, шкіра не страждатиме в дощову погоду і зовнішній вигляд вашої улюблениці не зіпсується.

Ніколи і за жодних умов не піддавайте натуральну шкіру впливу ацетону та розчинників! Ці засоби вбивають шкіру, псують її структуру та змінюють забарвлення. Під забороною чищення жорсткими щітками та грубими губками. У разі їх застосування ви отримаєте замість бажаного оновлення, подряпини і потертості, що псують зовнішній вигляд.

Сумка, як нова!
Якщо згодом ваша улюблена сумка потьмяніла і виглядає непрезентабельно, то треба терміново вживати заходів. Уявіть собі, що для цього не обов'язково бігти в магазин за дорогими коштами, можна використовувати те, що під рукою.

Колір та фактура шкіри сумки оновиться, якщо протерти її розрізаною цибулею. Щоправда, залишиться запах, але ця проблема вирішується звичайним провітрюванням.

Для чищення та оновлення світлої або білої сумки можна використовувати розведений лимонний сік. Також підійде збитий яєчний білок, розведений молоком.

Темні сумки вдячно реагують на обробку кавової гущавини. Загорніть залишки кавової гущі в м'яку ганчірочку і акуратними круговими рухами протріть сумку. Від цього шкіра знову почне блищати, а колір стане більш свіжим та насиченим.

Потертості можна обробляти апельсиновою кіркою чи невеликою кількістю гліцерину.

Іноді промивайте сумку теплою водою з нашатирним спиртом, добре просушуйте і натирайте невеликою кількістю касторової олії.

Купили нову? Ні, пофарбували стару!
Якщо повернути презентабельний вигляд сумці за допомогою підручних засобів не вдалося, її можна пофарбувати. Можна здати улюбленицю до спеціальної майстерні, а можна зробити це вдома.

Поверхню сумки спочатку очищають за допомогою води та мила. Потім ретельно просушують, не використовуючи обігрівачі. Треба переконатися, що просохли всі шви та складочки на виробі.

Фарба для шкіри застосовується згідно з інструкцією. Це може бути аерозоль або рідина, головне наносити рівномірно, не робити шар дуже товстим і уникати потік на шкірі.

Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Введіть коментар*
Ім'я*
Email